Πρόσφατα ανανεώσαμε τις γνώσεις και δεξιότητες μας στις πρώτες βοήθειες με έμφαση  στην επείγουσα φροντίδα ενηλίκου, παιδιού και βρέφους  με βελτιωμένη παροχή οξυγόνου και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Ταυτόχρονα εγκαταστήσαμε στο φαρμακείο μας  Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή.

Στην Ελλάδα κάθε χρόνο συμβαίνουν 1.500 περιστατικά καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου.

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε άτομο και σε οποιαδήποτε ηλικία. Από τη στιγμή που θα συμβεί, η πιθανότητα επιβίωσης μειώνεται κατά 10% για κάθε λεπτό που περνά.

Η ΚΑΡΠΑ σε συνδυασμό με τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης του ατόμου που υπέστη καρδιακό επεισόδιο έως και 70%.

Η εύκολη πρόσβαση σε συνδυασμό με την γνώση και τον κατάλληλο εξοπλισμό καθιστά το φαρμακείο μας ιδανικό για την εγκατάσταση Αυτομάτου Εξωτερικού Απινιδωτή.

ο Απινιδωτής, καταχωρήθηκε στον Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών του KIDS SAVE LIVES: https://kidssavelives.gr/aed/farmakeio-charalabous-petros/

Ευχόμαστε αχρείαστος να είναι!

Περισσότερες πληροφορίες  για την υπηρεσία πρώτων βοηθειών που προσφέρουμε στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://farmakeiopetros.gr/yphresies/protes-voitheies/ ή απλά ρωτήστε μας.

Αίτημα για ραντεβού